Referat: Östra Torps GIF - Trelleborgs FF J

1-0 Anders Nilsson (Philip Marklund) 6 min
1-1 32 min

Utvisning
Johan Revesz 40 min

Oavgjort och utvisning mot spelskickliga juniorer.
Många trodde nog att matchen mot Trelleborgs FF:s juniorlag skulle bli en enkel resa men så blev inte fallet. I den 6:e minuten får Östra Torp en vänsterhörna. Philip Marklund slår en inåtskruvad hörna som efter om och men dimper ner framför fötterna på Anders Nilsson som bara har att raka in 1-0 från nära håll. I den 10:e minuten spelar Kaj Nurmi fram Philip Marklund i bra skottläge men Philips skott går över. I den 27:e minuten räddar Anders Ohlsson ett friläge. I den 32:a minuten hamnar Anders Ohlsson i fokus igen då han pånytt räddar ett friläge. 1-1 kommer i den 32:a minuten sedan Anders Ohlsson först räddat skottet men returen går ut till en omarkerad spelare som enkelt placerar in kvitteringen. I den 40:e minuten får Johan Revesz rött kort efter en incident med en TFF-spelare som kom sent in i situationen. Halvtid och 1-1. Den andra halvleken är händelsefattig men de små kvicka TFF-juniorerna trillar boll på ett mycket fint sätt. Torparna får gång på gång jaga boll och har svårt att skapa något riktigt tryck framåt. Bäst för dagen i Östra Torp var onekligen målvakten Anders Ohlsson. Väl godkänt får även mittfältsdynamon Mikael Fransson samt mittbacken Andreas Sjödin. Nästa match spelas på lördagen den 4:e april borta mot Vellinge klockan 11:00.